Wramsta Bed & Breakfast
Wramsta/startsida
Aktiviteter
Om familjen Sahlberg
Prislista
Kontakta oss
Hitta till Wramsta


Om familjen Sahlberg
Vilka är Åsa och Stefan Sahlberg med familj?

Lïżœrarrummet

Åsa Ă€r utbildad undersköterska och har tidigare arbetat pĂ„ Miva (medicinintensiven) pĂ„ Södersjukhuset i Stockholm i 18 Ă„r. NĂ€r vi flyttade till SkĂ„ne sĂ„ började Åsa arbeta pĂ„ ett mindre Bed & Breakfast/Hotell som lĂ„g i centrala Kristianstad i 8 Ă„r. Åsa jobbade sjĂ€lvstĂ€ndigt med allt frĂ„n att ta hand om gĂ€ster, frukost och stĂ€dning. Åsa har ett stort trĂ€dgĂ„rdsintresse som gĂ„r att förverkliga i SkĂ„ne.

Stefan Àr utbildad kock, han har i Stockholm arbetat pÄ Coq Blanch, Greitz Fisk och Vilt och Felix Bar & Brasseri som kock och Souschef. PÄ FÄgelbro krog i VÀrmdö har han arbetat som köksmÀstare och han har Àven varit restaurangchef pÄ World Trade Center i Stockholm. Stefan Àger och driver JobbArenan AB som skapar en bÀttre vardag för smÄ och mindre företag inom Kompetensförsörjning (rekrytering, bemanning, personprofil analyser, second opinion och HR-frÄgor) LÀs gÀrna mer om JobbArenan pÄ www.jobbarenan.se. Stefan har ett stort sportintresse som frÀmst omfattar golf och ishockey.

Åsa och Stefan har 4 barn, varav ett bor hemma. PĂ„ Wramsta finns det nĂ„gra katter samt ett antal fiskar i trĂ€dgĂ„rdsdammen. Under grĂ€smattan bor ett antal oinbjudna mullvadar kvar trots Stefans alla försök att fĂ„ dem att flytta.

VÀlkomna önskar
Åsa och Stefan Sahlberg
     
    Wramsta Bed & Breakfast
Östra Vramsvägen 79 - 290 10 Tollarp
Mobil 070-853 51 64 - info@wramsta.se